Back to the top

Sportski centri

 

O Omni sportskom centru

Jedna od osnovnih delatnosti Omni centra je sport, gde na jednom mestu postoji sportska infrastruktura koja zadovljava kriterijume kako rekreativaca, tako i profesionalaca. Na raspolaganju su dve sportske sale pogodne za treninge i utakmice fudbalera, košarkaša, odbojkaša i rukometaša.

Ponuda

Takođe u okviru Omni centra radi i teretana opremljena Techno gym i Life fiteness spravama. Uz stručno osoblje zadovoljiće vaše potrebe bilo da ste rekerativac ili surovi profesionalac. kod nas je moguće dobiti posebno izrađene programe za individualno ili kolektivno treniranje, samostalno ili uz nadzor trenera. Radno vreme teratane je od 09 do 24 h svakog dana.

Sa ponosom ističemo da u Omni centru postoji kuglana, za sada jedina u Valjevu. Kuglana ima dve automatizovane trake. U okviru prostora gde se nalazi kuglana postoji i kafić.

SPORTSKO REKREATIVNI CENTAR PETNICA

 

Sportsko rekreativni centar Petnica je deo Ustanove za fizičku kulturu Valis, čiji je osnivač Grad Valjevo. Petnica je izgrađena i otvorena 1983. godine. Reč je o kompleksu koji se prostire na 5,6 hektara.

Komleks raspolaže sa četiri bazena, tribinama, svlačionicama za plivački i vaterpolo klub Valis, kao i sa četiri sobe sa po šest kreveta za smeštaj sportista i gostiju. U okviru Centra rade i dva ugostiteljska objekta. Tu su i sportski tereni za odbojku na pesku, mali fudbal, košarku, mini golf, stoni tenis.

Komleks je otvoren svakog dana u periodu jun – septembar. Ukoliko ste u Valjevu tokom letnjih meseci preporučujemo Vam da posetite sportsko-rekreativno centar Petnica prvenstveno zbog njegovih sadržaja, prijatne atmosfere i dobre zabave.

Telefon za informacije: +381 14 251 166.

Valjevo

Kroz grad informacije Gde odsesti Gde ručati Manifestacije Info centarParkovi FaceBook Vesti iz grada
VIDEO

TitanWebDesign.Rs