Predstavljanje našeg grada na manifestaciji u Trebinju

Predstavljanje našeg grada na manifestaciji u Trebinju

Grad Trebinje i Turistička organizacija Trebinja organizuju svečano otvaranje letnje turističke sezone, koje će se održati u subotu, 21. maja.
U ulici Jovana Dučića u periodu od 10.00 do 14.00 časova biće priređena promocija turističke ponude gostujućih gradova u okviru brendiranih promotivnih štandova uz video prezentacije destinacija, raznovrstan kulturno-umetnički program, zabavni sadržaj i dečiji karneval.
Tim povodom predstavnici Turističke organizacije Valjevo i grada Valjevo zajedno  sa Narodnim muzejom Valjevo, Matičnom bibliotekom “Ljubomir Nenadović”, Udruzenjem “Ars Nova”, Udruženjem za negovanje tradicije i kulture valjevskog kraja, KUD “Izvor”, Moderne  galerije “Ljuba Popović” , Istraživačke stanice Petnica, preduzećem “Antikor” i predstavnik  Muzičke škole Živorad  Grbić, Marko Tomić, predstaviće bogatu istoriju, tradiciju i kulturu grada Valjeva.
Na ovogodišnjoj letnjoj turističkoj sezoni biće organizovano niz zanimljivih sadržaja i dešavanja različitog karaktera, a sam koncept zamišljen je kao mini-sajam – skup turističkih organizacija i subjekata iz zemalja regiona sa kojima Trebinje intenzivno sarađuje (11 turističkih organizacija i dva nacionalna parka iz Republike Srpske-BiH, Srbije i Crne Gore).

Prema planu i programu manifestacije, u ulici Jovana Dučića u periodu od 10.00 do 14.00 časova biće priređena promocija turističke ponude u okviru brendiranih promotivnih štandova uz video prezentacije destinacija, raznovrstan kulturno-umetnički program, zabavni sadržaj i dečiji karneval.
U Trebinju će protokol o saradnji potpisati Maticna biblioteka “Ljubomir Nenadović” Valjevo i Narodna biblioteka Trebinje.
Protokol o sardnji potpisaće i Udruzenje za negovanje tradicije i kulture valjevskog kraja i Udruženje ratnih dobrovoljaca Trebinje, kao i protokol o saradnji Klub Ars Nova i Udruzenje umetnika medjunardna umetnicka Kolonija” Kolo “Trebinje.
Programom manifestacije predviđeno je i predstavljanje nove letnje promotivne kampanje turističke organizacije Trebinje pod nazivom “Grad koji volite“.