Back to the top

Jahanje

KONJICKI KLUB “DEGURIC”

 

Uvodno uz reku Gradac,  na oko cetiri kilometra od Valjeva, u neposrednoj blizini Deguricke pecine se nalazimkonjicki klub “Deguric” , osnovan 1995.godine,vasnika Svetozara Mojsilovica. Uz samu obalu reke smesten je I ugostiteljski objekat, svojim izgledom uklopljen u ambijent.Prelep ambijent uleprsava I prostrani padok sa konjima u kome se po propisanom programu o nadzorom instruktora odrzavaju casoi jahanja.

Skola jahanja

Skola kahanja za pocetnike se odrzava u padoku, tik uz reku Gradac I ugostiteljski objekat kluba, uz prisustvo I kontrolu jahanja ,  u trajanju id 10 skolskih casova.

Ono sto konjicki klub “Deguric” svrstava u red najatraktivnijih klubova ove vrste u okolini je I rekreativno jahanje.Rekreativno jahanje mogu upraznjavati oni koji vec imaju odredjeni nivo znanja u jahanju. Ova vrtsa atraktivnog  jahanja u prirodi ovija se se u vise pravaca I to:

Ka manastiru Celije, izvoru reke Gradac, manastiru Lelic, selu Brangovic I arheoloskom nalazistu “Jerinin grad”, Petnickoj pecini, uscu reke Gradac u Kolubaru.

Konjicki klub “Deguric” je mesto na kome mozete da dozivite potpuni uzitak koij vam netaknuta priroda pruza.

Konjicki klub “Deguric”, Deguric bb, Valjevo

Info-tel:  064/836 85 13

063/864 22 45

014/243 423

Valjevo

Kroz grad informacije Gde odsesti Gde ručati Manifestacije Info centarParkovi FaceBook Vesti iz grada
VIDEO

TitanWebDesign.Rs