Turisticka organizacija Valjevo od 17.-19. maja organizuje zabavno-edukativnu manifestaciju “Doživi Divcibare”. Manifestacija je organizovana pod pokroviteljstvom  Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije Republike Srbije i Grada Valjevo.

Namera organizatora je da deca iz više mesta koja gravitiraju Divcibarama, uz druženje i zabavu nauce nešto novo o biljnom i životinjskom svetu Divcibara kao i o znacaju ocuvanja životne sredine. Ucesnici ove manifestacije su deca iz osnovnih škola  “Nada Puric” i “Desanka Maksimovic” iz Valjeva, “Milan Rakic” iz Mionice, “Sava Kerkovic” iz Ljiga, “Emilija Ostojic” iz Požege, a takmicice se u više sportskih disciplina prilagodenih njihovom uzrastu. Za najbolje su obezbedene nagrade.

Turisticka organizacija Valjevo se potrudila da ove godine proširi program manifestacije. U  subotu 18.maj  i nedelju, 19.maja, održace se dve radionice, Eko otisak i Likovna radionica „Doživi Divcibare“. Najuspešniji radovi ce se naci na eko kalendaru u izdanju TO Valjevo kao podsecanje na nezaboravne trenutke provedene na Divcibarama.

 

Vesti

Leave a Comment

Your email address will not be published.