Vila Zelenika raspolaže sa 5 soba (1/2 i 4/3) i ukupnim kapacitetom od 14 ležaja.

Svaka soba poseduje zasebno kupatilo i TV, a svim gostima vile su na raspolaganju zajednicka kuhinja, kao i zajednicke prostorije za odmor i druženje.

Kuhinja je kompletno opremljena, ali ako ne želite da se zamarate spremanjem hrane, preporucujemo Vam restoran domace kuhinje “Hajducki konak”, koji se nalazi 50m od vile, u okviru etno sela Vrhpolje. Takode, ako želite, možete uplatiti pun ili polu pansion u pomenutom restoranu.

Ako ste ljubitelj prirode i pecanja, uživacete u živopisnom ambijentu u kojem se Vila Zelenika nalazi. Možete cak pecati direktno sa terasa objekta, ako ne želite da idete na neke druge lokacije. Kuca poseduje dve terase, gornju – veliku površine 70m2 i donju terasu koja je u ravni reke. Deo Drine isped objekta je dovoljno dubok za pecanje i kupanje, a opet nije brz, što je daje mogucnost i najmladim gostima Vile Zelenika da uživaju u kupanju, a da njihovi roditelji ne strepe za njihovu sigurnost.

Na raspolaganju Vam je i camac za 8 osoba sa motorom. Ako imate iskustva u vožnji camca, rado cemo Vam ga ustupiti da istražujete i upoznate sve lepote koje Drina ima da ponudi. One, koji smatraju da nisu dovoljno iskusni da upravljaju camcem, rado ce neko od domacina iz Vile Zelenika, odvesti par kilometara uzvodno, pokazati najbolja mesta za pecanje ili najlepše lokalne plaže.

Vila Zelenika smeštena je na samoj obali reke Drine u okviru poznatog etno sela Vrhpolje, na putu od Ljubovije prema Bajinoj Bašti do koje posetioci iz Beograda i Vojvodine lako i brzo mogu doci preko Šapca, Loznice i Malog Zvornika

Kontakt

 

Privatni smeštaji

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *