Revijalna trka humanitarnog karaktera u vožnji paralelnog slaloma održace se u petak 22. februara na ski stazi Crni vrh na Divcibarama. Start  trke predviden je za 11 casova.

Ovo je prva trka koja ce se održati na stazi Crni vrh u organizaciji Divcibare Ski Resorta i Skijaškog saveza Srbije, a sredstva prikupljena od startnine bice uplacena Udruženju „Rodi se na lepom mestu“ za obnovu i modernizaciju odeljenja ginekologije i porodilišta Opšte bolnice u Valjevu.

Ucesnici trke paralelno ce voziti slalom u dužini od 300 metara, a oni koji ostvare bolje vreme prolaze dalje. Najbržim takmicarima u muškoj i ženskoj konkurenciji sleduju diplome, medalje za prva tri mesta i pehar za osvojeno prvo mesto na trci.

Pravo ucešca na trci imaju svi koji se prijave i uplate startninu u iznosu od 3.000 do 10.000 dinara.

Prijave za ucešce na trci (ime, prezime, datum rodenja i broj mobilnog telefona) vrše se putem mejla: info@divcibareskiresort.com.

Uplate za ucešce u humanitarnoj trci mogu se izvršiti na sam dan trke (22. februar) na mestu održavanja trke do 10 casova ili pre dana trke sa naznakom „ Humanitarni spust za valjevsko porodilište“ – uplatom na racun udruženja „ Rodi se  na lepom mestu“ Raiffeisenbanka, broj:

Dinarski racun: 265691031000090794
Devizni racun: RS35265100000021220159

Pozivamo Vas da uzmete ucešce u humanitarnoj trci i na taj nacin pomognete da bebe i mame i pre odlaska iz bolnice borave na lepom mestu.

Skijaj na lepom mestu. – Ucestvuj u trci!

Rodi se na lepom mestu! – Podrži akciju!

Vesti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *